Лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа

...
Лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС
Мустафа
Коментари Харесай

Като през 1997 г.: Карадайъ прогнозира, че българските граждани ще нахлуят в парламента

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, насочи предизвестие към ГЕРБ от парламентарната естрада.  

" Порочната женитба от последните няколко дни, в случай че се случи, освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци на това от 10 януари 1997 година - българските жители ще нахлуят в тази постройка ", уточни той. 

Карадайъ се закани, че Движение за права и свободи изрично ще защитят демокрацията, държавността и страната. " Призоваваме всички национално виновни партии и всички национално виновни жители с разсъдък и отговорност да защитим демокрацията ", настоя той.

Декларацията му, с изключение на с " уважаеми дами и господа ", стартира и с ироничното " уважаеми джентълмени ". 

" Умнокрасивитетът се пробва да се показа като сурогат на държавните органи и институции. от медиите знаем по какъв начин някои самонадеяни, самозабравили се извършители на конституцията и на законите, на цивилен и човешки права, няма държавни институции, а самите те се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват в домове. Денс се пробват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност. Вече чуваме поръчки по какъв начин е ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи. Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на красивоумнитета. Какво още чакаме да се случи - това, което бе през 1996-1997 г? ", посочи той, представен от " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР